Tusen takk til våre gullsponsorer! Uten dere, ingen Sandefjord Fotball Kvinner. Vi håper det er flere som vil ta steget opp å bli gullsponsor i løpet av det neste året. 

 

Jotun

- I Jotun tror vi på langsiktighet. Det er ikke gjort over natten å skape suksess – hverken i fotballen eller i næringslivet – og vi håper SF-jentene når får den forutsigbarheten som skal til for å utvikle laget videre.
 
Det er moro at Sandefjord har et lag som sikter mot toppen også på kvinnesiden. Jentene har sparket veldig bra fra seg i sesongåpningen, og vi ønsker lykke til videre.

Morten Fon, konsernsjef Jotun

 

Betonmast

- Vi er en større aktør i byggebransjen og opplever mangel på jenter i bransjen. Vi har stilt oss spørsmålet hvorfor det er slik. Vi har vel innsett at jentene ikke har samme rettigheter/muligheter som gutta. Vi må legger mer til rette for at byggebransjen også passer for jentene.

Og vi opplevd det samme i fotballen. Jentene har absolutt ikke hatt samme rettigheter/muligheter som gutta. Derfor setter vi pris på at SF Kvinner legger til rette for at jentene kan få samme muligheter som gutta. Det er viktig at en klubb i Vestfold tar ansvar for de jentene i vestfold som ønsker å bli gode fotballspillere. Bør være unødvendig for jenter på  15-18 år å dra utenfor fylket for å bli en god fotballspiller.

Som dere skriver: «SF-Kvinner fordi de fortjener det». Dette gjelder ikke bare for kvinnene i SF, men også alle jentene i vestfold. Muligheten ligger i SF Kvinner.

Ole Bergersen, prosjektsjef Betonmast - se også artikkel om vårt samarbeid med Betonmast.

 

 

sparebanken-sor

- Sparebanken Sør ønsker å være en ansvarlig og entusiastisk bidragsyter i samfunnet der vi har kontorer. Vi ønsker å være med og bidra til at det skal være godt å bo og leve nettopp i Sandefjord. SF Kvinner er eneste toppklubb for jenter med ambisjoner. Vi vil være med på å gi jenter som virkelig vil satse på fotball de samme mulighetene som guttene.

Banksjef Beate Haakestad - les også artikkel om vårt samarbeid bankens overrraskelse til jentene

Coretrek

SF Kvinner spiller i 3. divisjon denne sesongen. Laget har store ambisjoner og et tydelig definert mål om å komme opp i Toppserien, og de har nok fått med seg mye nyttig lærdom og erfaring fra forrige sesong. Dette er et ungt lag med sultne spillere, de vil noe - og CoreTrek vil gjerne bidra til at de får økonomiske midler for å nå dette målet. Vi ønsker å skape muligheter for unge talenter innen kvinnefotball i Vestfold!

 

komplett logo gullsponsor sf kvinner

Sitater fra SB: 24.11.23
– Vi ønsker å støtte lokal idrett, og da er det selvsagt at vi må støtte kvinnene, i tillegg til herrene. Vi har fått et veldig godt inntrykk av SF Kvinner og hvordan de jobber på en profesjonell og inkluderende måte, sier Daniel Hauan hos Komplett.

– Vi synes klubben har klare ambisjoner. Det er viktig at det er lokale, kvinnelige forbilder i fotballen. Arbeidet SF Kvinner har med bredden, det gode samarbeidet og miljøet har imponert oss. Derfor ønsker vi- og synes det er gøy å være tidlig med på reisen mot å få toppfotball til Vestfold, sier Hauan.

 

 

Gurusoft

- For oss i Gurusoft handler samfunnsansvar om hvordan vi påvirker mennesker og miljø, og om hva som skal til for å gjøre en forskjell. I Vestfold har ikke utøvere i Norges største kvinneidrett en utviklingsvei mot toppen. 

- Gurusoft har støttet SF Kvinner fra dag én fordi jentene fortjener like muligheter som gutta! Det er en enorm skjevfordeling blant jenter og gutter når det gjelder sponsorstøtte. Gurusoft prioriterer nettopp SF Kvinner fordi vi ønsker å bidra til å utjevne denne forskjellen.

Aurora Skagen Eskedal, markedssjef i Gurusoft - se også artikkel om vårt samarbeid med Gurusoft.

Macron

 

Torp-IT - gullsponsor SF Kvinner